Lehevaatamsed

kolmapäev, 13. november 2013

Digiloovtöö idee


  1. Kavatseme teha töölehti, QR-koodijahi ja mõne ristsõna.
  2. Teeme õpetliku slaidishow digikiltuuri kohta.
 Eesmärgiks on meil teha õpetlik töö digikultuuri kohta. Üritame teha võimalikult head tööd, mis aitaks teistel õppida digikultuurist.

Tutvustused

Mari-Liis on 14,8 aastat eksisteerinud, pikkust on 160 cm, siia saabunud Jõgevalt. Õpib Roosna-Allikul 8.klassis igasuguseid aineid, parim eriala on kehaline, halvim inglise keel. Armastab väga internetti, sööki, joonistamist ja on väga aktiivne noor. Ta on kodutütar, 4H-kas ja käib ka rahvatantsus. Silmavärv:hall ja pruun.

Jander on 14.3 aastane, 1.78 meetrit pikkust. Oskab mängida kaarte ja jalgpalli, koolis parim aine füüsika,  halvim ajalugu. Armastab metsloomi, eriti metssigu, nugiseid ja põtru. Ei osale kohalikel üritustel, kuid koolis on aktiivne sportlane. Silmavärv: sinised.

Ingrid on 14.9 aastat elu elanud, sündis Paides, pikkust on 167cm. Armastab sööki, raamatuid ja filme. Oskab saalihokit ja inglise keelt, ei taju füüsikat ja geograafiat. Silmavärv:mitu erinevat, sisaldab sinist, rohelist, pruuni ja kollast. On samuti aktiivne noor, on 4H-kas ja käib saalihokis ja rahvatantsus.